Bouw

Piet Brouwer is specialist in turn key elektrotechnische installaties, in de industrie, de utiliteitsbouw en ook in de luxe woningbouw. Voor nieuwbouw van uw pand of verbouw van uw installaties wilt u het liefst één ervaren partner voor het gehele elektrische systeem. Een partner die ook aandacht heeft voor de installaties van andere partijen, een partner die verder kijkt dan zijn eigen installatie en resultaat. Piet Brouwer zorgt ervoor dat de techniek in uw pand in het oog springt door onzichtbaar te zijn. Systemen moeten betrouwbaar zijn en in stilte hun werk doen. Het beste is voor Piet Brouwer de standaard en geheel in lijn met de traditionele Urker cultuur zijn afspraken helder: ja is ja en nee is nee.

Het eiland Urk

Het voormalige eiland Urk bestaat al meer dan 1000 jaar en de geschiedenis van het dorp is al die tijd onlosmakelijk verbonden geweest met de visserij op de Zuiderzee. In 1939 werd de inpoldering van de Noord-oostpolder een feit en ging de Zuiderzee met zout water over in het IJsselmeer met zoet water. De visserij -en daarmee de economie van Urk- leek daardoor in problemen te komen. Er brak voor het dorp een periode van overleving aan. De bevolking van Urk bleek echter veerkrachtig, vernieuwend en ondernemend. Steeds werden nieuwe wegen gevonden om het hoofd boven water te houden.

Een betrouwbare en transparante manier van werken

Hard werken, zelfstandigheid en betrouwbaarheid zijn waarden die vanaf het ontstaan van het eiland Urk op de bewoners van toepassing zijn. Het karakter van de bewoners kenmerkt zich dan ook door een groot besef van normen en waarden. Het samen ergens voor gaan, geen negen tot vijf mentaliteit en de opdracht op een kwalitatief goede manier willen afmaken is een vanzelfsprekendheid in de dorps- en bedrijfscultuur. De bedrijfscultuur is verder open en transparant en heeft korte lijnen zodat beslissingen snel worden genomen.

Leverancier van het meest betrouwbare elektrische systeem

Piet Brouwer Elektrotechniek begon in 1961 met de levering en aanleg van elektrotechnische systemen aan boord van viskotters. Deze schepen werden (en worden) bemand door familieleden, vrienden en kennissen. Buiten op de Noordzee kan het er in zwaar weer gevaarlijk aan toe gaan. Het foutloos werken van het elektrische systeem is daarbij van levensbelang. Piet Brouwer zorgt voor een systeem dat niet faalt, het kan immers een zaak zijn van leven en dood. Deze manier van werken is “gewoon” geworden voor Piet Brouwer Elektrotechniek en wordt tegenwoordig toegepast op alle projecten, zowel in de bouw, in de commerciële vaart, alsook in de jachtbouw.

Service waar nodig

Na oplevering van het project, of het nu een commercieel schip is, een jacht, of een project aan land, is de opdrachtgever verzekerd van het best mogelijke elektrische systeem. En als er al storingen zijn, dan worden deze snel opgelost. Indien het nodig is stappen de medewerkers van Piet Brouwer direct in de auto of het vliegtuig om deze op locatie op te lossen. Op basis van deze werkwijze wordt maximale klant tevredenheid behaalt en krijgt de opdrachtgever de kwaliteit waarop hij mag rekenen.

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland