Piet Brouwer Electrotechnology

Welkom op de website van Piet Brouwer Electrotechnology. Wij zijn het bedrijf voor scheepsbouw, jachtbouw en elektrische installaties. Met onze jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap in de electrotechnology onderscheiden wij ons van andere partijen binnen onze branche. Kortom, met ons als partner bent u verzekerd van een uitstekend resultaat en een flexibele samenwerking.

Over ons

Wij zijn een internationaal electrotechnology bedrijf in sectoren als yachting, maritiem en de bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in power solutions. Wij bieden onze klanten complete turn-key oplossingen voor de controle, distributie en levering van elektrische energie. Door middel van onze ervaring en vaardigheid zijn wij in staat onze klanten de beste elektrische installaties te ontwerpen, berekenen, leveren en te installeren.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze diensten en services in de electrotechnology? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen. Wij hebben altijd gespecialiseerde medewerkers beschikbaar die graag al uw vragen beantwoorden en advies op maat geven.

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland