Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Groeten uit Monaco

29 September 2016: Hartelijke groeten uit Zuid-Frankrijk, waar het team van Piet Brouwer elektrotechniek momenteel een bezoek brengt aan de Monaco Yacht Show. Dit jaar lopen we rond over de steigers zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen ontmoeten!

De Monaco Yacht Show in de iconische Port Hercules is één van de belangrijkste evenementen in het superjacht segment. De beurs verwelkomt zo’n 600 exposanten en 125 superjachten aan de kade. Bovendien zijn er tijdens het evenement nog veel meer jachten te bewonderen in nabijgelegen andere havens. De beurs is gisteren van start gegaan en eindigt zaterdagavond 1 oktober met het traditionele blazen van de scheepshoorns.

De Monaco Yacht Show is voor Piet Brouwer elektrotechniek een mooie gelegenheid om toelichting te geven op de yachting activiteiten zoals de oplevering van de elektrische systemen aan boord van het unieke Hartman motorjacht “Livingstone”, het 33 meter lange zeiljacht “Missy”, de Drettmann 24M maar ook de refit van het beroemde zeiljacht “Windrose of Amsterdam”.

De afgelopen dagen hebben we al meerdere positieve gesprekken mogen voeren met potentiële nieuwe klanten. Wilt u de komende dagen een afspraak met ons maken? We komen graag bij u langs! U kunt contact opnemen met:

Piet Roskam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 623 228 767

Martin van Veen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 620 037 466

À bientôt!

 

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland