Ontmoet ons in Monaco

14 september 2017:  De Monaco Yacht Show is voor Piet Brouwer elektrotechniek ook dit jaar weer een mooie gelegenheid om u meer te vertellen over onze recente en unieke projecten in de jachtbouw. Voorbeelden daarvan zijn de oplevering van de elektrische systemen aan boord van het unieke Hartman motorjacht “Livingstone”, de hybride installatie aan boord van het 33 meter lange zeiljacht “Ribelle”, en de opdracht voor de aanleg van de elektrische installatie aan boord van het Gotham project van Icon Yachts.

De Monaco Yacht Show in de iconische Port Hercules is één van de belangrijkste evenementen in het superjacht segment. De beurs verwelkomt zo’n 600 exposanten en 125 superjachten aan de kade. Bovendien zijn er tijdens het evenement nog veel meer jachten te bewonderen in nabijgelegen andere havens. De beurs gaat op woensdag 27 september van start en eindigt zaterdagavond 30 september met het traditionele blazen van de scheepshoorns.

Wilt u tijdens de Monaco Yachtshow een afspraak met ons maken? We komen graag bij u langs! U kunt contact opnemen met Piet Roskam voor het maken van een afspraak: proskam@pietbrouwer.nl of +31 623 228 767