Piet Brouwer Elektrotechniek levert rebuild Urker Purse-Seiner / Twinrigger UK-22 op

7 december, 2020: Piet Brouwer Elektrotechniek heeft de rebuild van de Urker Purse-Seiner / Twinrigger UK-22 succesvol afgerond en is verantwoordelijk voor de gehele elektrotechnische installatie, het ontwerp, panelenbouw, de installatie en inbedrijfname. Ook installeerde Piet Brouwer Elektrotechniek een Marble alarmsysteem, een LED verlichtingspakket en de branddetectie.

De Urker rederij Stella Polaris koos wederom voor Piet Brouwer Elektrotechniek als partner voor de extensieve verbouwing van de Urker Purse-Seiner / Twinrigger UK-22. Beide bedrijven werken al vanaf hun oprichting samen bij nieuw- en verbouw projecten maar ook voor service en onderhoud weet eigenaar Pauw Romkes de weg naar Piet Brouwer Elektrotechniek feilloos te vinden.

De nieuwe en verlengde UK-22 is gebouwd met het oorspronkelijke casco als basis, waarbij een deel van de machines en apparatuur is hergebruikt. De accommodatie en het stuurhuis zijn in zijn geheel vernieuwd en van te voren al bekabeld en aangesloten om een zo kort mogelijke bouwperiode te bewerkstelligen.