Piet Brouwer Retrofit

Voor de retrofit van uw pand, jacht of schip wilt u het liefst één ervaren bedrijf voor het gehele elektrische systeem. Dat kan bij Piet Brouwer. Onze retrofit bestaat uit het toevoegen van nieuwe technologie en het vernieuwen van verouderde technologie. Door onze retrofit wordt het gebruik van energie veel efficiënter.

Betrouwbare partner

Piet Brouwer Elektrotechniek is een internationaal bedrijf met 50 jaar ervaring in de elektrotechniek. Wij leveren alle bestaande elektrische systemen en verzorgen retrofits bij zowel panden als schepen. Wij zijn wereldwijd de specialist in turn-key elektronische installaties. Wij verzorgen niet alleen de aanleg, maar ook de monitoring en bediening van navigatie- en communicatieapparatuur. Kortom, wij zijn de betrouwbare partner waar u naar op zoek bent.

Contact en Informatie

Aangezien wij wereldwijd de beste partner zijn in de elektrotechniek hebben wij diverse internationaal georiënteerde vestigingen. Onze vestigingsplaatsen zijn Urk, Zwartsluis, Den Helder, Enkhuizen en Palma de Mallorca. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland