Scheepsinstallaties

U wilt een betrouwbare scheepinstallatie laten plaatsen in uw schip? Piet Brouwer Elektrotechniek biedt u de beste en meest betrouwbare scheepsinstallaties. Onze scheepsinstallaties zijn voorzien van de nieuwste technologie en zijn zeer stil als ze hun werk doen. Wij leveren installaties voor zowel zee- als binnenvaartschepen. Wij zijn het bedrijf voor uw gehele elektrische systeem.

Over Piet Brouwer Elektrotechniek

Piet Brouwer Elektrotechniek is een internationaal bedrijf met 50 jaar ervaring in de elektrotechniek. Het bedrijf is naast scheepsinstallaties ook gespecialiseerd in jachtinstallaties en woninginstallaties. Piet Brouwer Elektrotechniek staat voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, alles wat u zoekt in een scheepsinstallatiepartner.

Wereldwijde levering & service

Piet Brouwer Elektrotechniek heeft vestigingen door heel Nederland en in Spanje. Wij staan internationaal bekend als de specialist in elektrische scheepsinstallaties. Wij leveren dan ook aan klanten over de hele wereld. Bovendien bieden wij onze klanten een 24 uurs service, 7 dagen per week. Wanneer u een probleem of storing heeft kunnen wij u direct van dienst zijn.

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland