Engineering

Misschien wilt u liever zelf de installatie aanleggen? Of heeft u daar zelf mensen voor in dienst? Naast het ontwerp en de levering en aanleg van complete turn key elektrotechnische installaties kan Piet Brouwer elektrotechniek ook de engineering voor uw project uitvoeren. Onze engineers nemen dan de gehele elektrotechnische leiding over uw project.

Door de engineering, het tekenwerk, de bouw van borden en panelen en de begeleiding tijdens de bouw door ons uit te laten voeren, garandeert u een elektrotechnische installatie met de bekende Nederlandse kwaliteit. Uw megajacht, waar ook ter wereld gebouwd, verdient deze kwaliteit! Bovendien kan een goede projectorganisatie en -begeleiding uw bouwtijd enorm verkorten en kunnen bouwkosten door het gebruik van lokale partners aanzienlijk verkleind worden.

Met de meest moderne teken- en ontwerpsystemen worden de uitgebreide en complexe scheepsinstallaties ontworpen en getekend. Er is een uitgebreide kennis en ervaring aanwezig bij het bouwen en begeleiden van elektrotechnische installaties in megajachten. De verschillende eisen van de klasse bureaus die in de jachtenbouw worden toegepast kennen geen geheimen voor onze engineers. Borden en panelen worden in house gebouwd en ter plaatse en in samenwerking met de surveyors van de klasse bureaus getest en gecertificeerd.

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland