Service & Refit

Trots, hard werken, zelfstandigheid en betrouwbaarheid zijn waarden die bij Piet Brouwer Elektrotechniek hoog in het vaandel staan. Het samen ergens voor gaan, niet op een uurtje meer kijken en het karwei op een kwalitatief goede manier willen afmaken zit in de bedrijfs- en dorpscultuur ingebakken. Deze instelling maakt Piet Brouwer tot een ideale partner op het gebied van service en refit of retrofit. Wij zijn niet bang om, waar ook ter wereld, een installatie aan te pakken en onze verantwoording te nemen en de klus af te maken.

Ook ons grote magazijn, met de veelgebruikte materialen direct voorradig, zorgt er voor dat wij u zeer snel van dienst kunnen zijn. Onze serviceafdeling wordt geleid door Albert Jan de Vries. Met meer dan 15 jaar ervaring in nieuwbouw en refits op zowel zeil- als motorjachten, heeft hij een schat aan ervaring waarmee hij jachten en werven waar ook ter wereld van dienst is.

Voor serviceaanvragen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch +31 (0)527 681 651

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland