Uw beste partner in elektrotechniek

About us

Piet Brouwer Elektrotechniek heeft rond de honderd medewerkers, die actief zijn over de hele wereld vanuit de vestigingen Urk, Den Helder, Harlingen en Palma de Mallorca. Het hoofdkantoor is gevestigd op Urk met daarin de ontwerpafdeling, engineering, management, panelenbouw en een groot magazijn. Piet Brouwer Elektrotechniek heeft daarmee alles in eigen hand. Een platte organisatie met korte lijnen tussen ontwerp en uitvoering. No nonsense, flexibiliteit, maatwerk en snelheid van handelen.

Scheepvaart is een volcontinubedrijf dat onder de zwaarste omstandigheden moet opereren. De elektrotechnische systemen zijn essentieel om te kunnen blijven werken en met zorg en toewijding worden door de technici energiesystemen gebouwd waar je op kunt vertrouwen en die voldoen aan de hoogste eisen. Piet Brouwer Elektrotechniek zorgt voor een stabiele en betrouwbare elektrische installatie die ook de meest geavanceerde en gevoelige systemen optimaal laat functioneren.

Piet Brouwer Elektrotechniek voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en werkt nauw samen met de classificatieburaus van Bureau Veritas, Lloyd’s Register, RINA en DNV GL.