Uw beste partner in elektrotechniek

Over ons

Bij Piet Brouwer Elektrotechniek werken rond de honderd collega’s, die actief zijn over de hele wereld vanuit de vestigingen Urk, Den Helder, Harlingen en Palma de Mallorca. Het hoofdkantoor is gevestigd op Urk; waaronder de ontwerpafdeling, engineering, management, panelenbouw en een groot magazijn. Piet Brouwer Elektrotechniek heeft hiermee het hele proces in eigen hand. Een platte organisatie met korte lijnen tussen ontwerp en uitvoering. No nonsense, flexibiliteit, maatwerk en snelheid van handelen kenmerken ons bedrijf.

Over ons…

In mei 1961 werd Piet Brouwer zelfstandig ondernemer op het voormalige eiland Urk, dat onlosmakelijk verbonden is met de visserij. Hij werd door zijn eerste opdrachtgever voor een ultimatum gesteld: jij doet het of we zoeken een ander. Met de nodige hulp heeft Piet uiteindelijk de stap gezet. ,,Het ging niet alleen om geld verdienen, maar ook elkaar helpen. Dat schept een band met tevreden klanten”, zo blikte de inmiddels overleden grondlegger terug. Nu, bijna zestig jaar later, staat een volgende generatie aan het roer van een wereldwijd opererend bedrijf met harde werkers die dag en nacht klaar staan voor hun klanten.

Volcontinu

Scheepvaart is een volcontinu bedrijf dat onder de zwaarste omstandigheden moet opereren. De elektrotechnische systemen zijn essentieel om te kunnen blijven werken. Met zorg en toewijding worden door onze technici energiesystemen gebouwd waar je op kunt vertrouwen en die voldoen aan de hoogste eisen. Piet Brouwer Elektrotechniek zorgt voor een stabiele en betrouwbare elektrische installatie die ook de meest geavanceerde en gevoelige systemen optimaal laat functioneren.

Piet Brouwer Elektrotechniek voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en werkt nauw samen met de classificatieburaus van Bureau Veritas, Lloyd’s Register, RINA en DNV GL.

Eén aanspreekpunt

Een constante stroomvoorziening is van het grootste belang voor al onze klanten. Met onze power solutions zijn we actief in tal van industrieën waaronder brouwerijen, visverwerkers, mouterijen en vrieshuizen. Piet Brouwer Elektrotechniek weet als geen ander hoe kritiek de rol van stroom is in het productieproces. Wij combineren onze jarenlange expertise met het hoogste serviceniveau en dat in alle uithoeken van de wereld.

Ook zijn we expert in turn-key projecten van elektrotechnische installaties. Wij verzorgen en ontzorgen graag de elektrische nieuwbouw of verbouw van bedrijfspanden. Voor ons is het vanzelfsprekend dat ondernemers één ervaren aanspreekpunt voor het gehele elektrische systeem van hun bedrijf prefereren.

Wij zijn aangesloten bij:

In beeld