Uw beste partner in elektrotechniek

Over ons

We zijn expert in turn-key projecten van elektrotechnische installaties. Voor ons is het vanzelfsprekend dat onze klanten één ervaren aanspreekpunt voor het gehele elektrische systeem van hun schip of bedrijf prefereren. Wij combineren onze jarenlange expertise met het hoogste serviceniveau en dat in alle uithoeken van de wereld. De installaties van Piet Brouwer Elektrotechniek voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en we werken nauw samen met de classificatiebureaus van Bureau Veritas, Lloyd’s Register, RINA en DNV GL.

Organisatie

Bij Piet Brouwer Elektrotechniek werken rond de honderd collega’s, die actief zijn over de hele wereld vanuit de vestigingen Urk, Den Helder, Harlingen en Palma de Mallorca. Het hoofdkantoor is gevestigd op Urk; waaronder de ontwerpafdeling, engineering, management, panelenbouw en een groot magazijn. Piet Brouwer Elektrotechniek heeft hiermee het hele proces in eigen hand. Een platte organisatie met korte lijnen tussen ontwerp en uitvoering. Praktisch voor onze klanten want altijd direct de juiste persoon aan de lijn! No nonsense, flexibiliteit, maatwerk en snelheid van handelen kenmerken ons bedrijf.

Geschiedenis

In mei 1961 werd Piet Brouwer zelfstandig ondernemer op het voormalige eiland Urk, dat onlosmakelijk verbonden is met de visserij. Hij werd door zijn eerste opdrachtgever voor een ultimatum gesteld: jij doet het of we zoeken een ander. Met de nodige hulp heeft Piet uiteindelijk de stap gezet. ,,Het ging niet alleen om geld verdienen, maar ook elkaar helpen. Dat schept een band met tevreden klanten”, zo blikte de inmiddels overleden grondlegger terug. Nu, bijna zestig jaar later, staat een volgende generatie aan het roer van een wereldwijd opererend bedrijf met harde werkers die dag en nacht klaar staan voor hun klanten.

Infographics

Wij zijn aangesloten bij:

In beeld