Industrie

Uw beste partner in industriële elektrotechniek

Piet Brouwer Electrotechniek is de expert in turn-key projecten van elektrotechnische installaties. Wij verzorgen en ontzorgen graag de elektrische nieuwbouw of verbouw van uw pand. Voor ons is het vanzelfsprekend dat ondernemers één ervaren aanspreekpunt voor het gehele elektrische systeem van hun bedrijf prefereren.

Piet Brouwer Elektrotechniek is elektrotechnisch partner van een groot aantal opdrachtgevers in de industrie, utiliteit en luxe woningbouw. En dat gaat verder dan alleen de aanleg van de complete elektrotechnische installatie. Als wettelijk installatieverantwoordelijke verzorgt Piet Brouwer Elektrotechniek de periodieke keuringen, onderhoud, vervanging en het snel verhelpen van eventuele storingen. Ons serviceniveau past bij ondernemers die weten hoe belangrijk het is dat hun bedrijfsprocessen altijd doorgaan.

Kostenbesparende middenspanningsaansluiting

Steeds meer bedrijven kiezen bij nieuwbouw voor Piet Brouwer Elektrotechniek als het gaat om de middenspanningsaansluiting. Voordelen van een eigen installatie zijn dat deze wordt geïntegreerd in het gebouw. De eigen keuze voor de plaatsing van de trafo geeft meer flexibiliteit en u betaalt geen hoge huurkosten aan de energieleverancier. Dit zorgt uiteindelijk voor minder energieverbruik door efficiënter gebruik van kabels.

Gedetailleerde NEN3140 keuringen

De (Arbo)wetgeving of de verzekering kan verplichten dat een elektrische installatie periodiek moet worden geïnspecteerd. Piet Brouwer Elektrotechniek verzorgt graag de scan van uw elektrische installatie zodat deze voldoet aan de NEN 3140. Na de scan ontvangt u als opdrachtgever een gedetailleerde rapportage met daarin een lijst van eventuele onvolkomenheden. Waarbij we u uiteraard ook graag van dienst zijn met het oplossen van problemen.

Compleet installatieadvies

Met meer dan 60 jaar ervaring in elektrotechnische installaties is Piet Brouwer uw beste partner in het maken van een installatieadvies voor wijziging, uitbreiding, verbouwing of nieuwbouw van een elektrotechnische installatie. De opdrachtgever bespreekt samen met de engineers van Piet Brouwer Elektrotechniek waar de installatie aan moet voldoen. Op basis van deze gegevens ontwerpen de engineers van Piet Brouwer Elektrotechniek de installatie, die uiteraard voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Nauwkeurige netanalyse: voorkomen van storingen

Indien machines op onverklaarbare wijze uitvallen, motoren om onduidelijke redenen te warm worden of elektronica hapert, dan kan het heel goed zijn dat de oorzaak hiervan ligt in vervuiling van de elektrische installatie. Geen vervuiling in de vorm van stof en vuil, maar verstoringen in de spanning en stroom. Onzichtbaar, maar soms met grote gevolgen. Met behulp van een netanalyse onderzoeken we de netkwaliteit. Aan de hand van een dergelijke analyse, eventueel over langere tijd, adviseert Piet Brouwer Elektrotechniek u gericht over de te nemen maatregelen.

Nauwkeurig verlichtingsadvies voor iedere situatie

Ieder productieproces, iedere ruimte en ieder persoon heeft een eigen verlichtingsbehoefte. Door jarenlange ervaring op dit gebied kan Piet Brouwer Elektrotechniek hierbij zeer goed adviseren. Hierbij valt te denken aan een bepaald lichtniveau dat moet worden bereikt, maar ook welke verlichtingsarmaturen in welke situatie het beste kunnen worden toegepast. Met speciale software geven de engineers van Piet Brouwer Elektrotechniek van tevoren een indruk hoe een ruimte er na realisatie uit komt te zien en welke lichtniveaus worden bereikt.

  • Partner in industriële elektrotechniek
  • Gecertificeerd specialist voor energiezuinige middenspanningsaansluiting
  • Periodieke keuringen, tijdig onderhoud en snel verhelpen van storingen
  • Gecertificeerd voor verlichtingsadviezen, netanalyses en inspecties
  • Totaalleverancier en expert op het gebied van elektrotechniek
  • Servicegericht
  • Wettelijk installatieverantwoordelijke voor uw elektrotechnische installatie
  • Ontwerpen van energiezuinige en duurzame oplossingen
  • Contactpersoon van uw energieleverancier

Tevreden klanten

Nieuws