Power Solutions

Specialist in wereldwijde power solutions

Een constante stroomvoorziening is van het grootste belang voor onze klanten. Met onze power solutions zijn we actief in tal van industrieën waaronder brouwerijen, visverwerkers, mouterijen en vrieshuizen. Piet Brouwer Elektrotechniek weet als geen ander hoe kritiek de rol van stroom is in het productieproces. Wij combineren onze jarenlange expertise met het hoogste serviceniveau en dat in alle uithoeken van de wereld.

Power Solutions is een totaaloplossing met daarbinnen een aantal onderdelen en begrippen:


Omdat u zonder energie nergens bent…

Als u werkzaam bent in de food- en beverage sector weet u het als geen ander: zonder een betrouwbare energievoorziening bent u nergens. Daarom zoekt u een deskundige partij in power solutions. Iemand die precies weet wat u nodig heeft en ervoor zorgt dat uw productie non-stop kan blijven draaien, waar ook ter wereld.

Één partij voor uw complete powermanagement

Wij voorzien uw productielocatie van een complete energievoorziening. Of het nu off grid is of in combinatie met uw bestaande netaansluiting. Bij ons bent u verzekerd van een totaaloplossing die volledig turn key wordt opgeleverd. Van het allereerste ontwerp tot de laatste details op locatie.

Uw doelstelling, onze aanpak

Elk bedrijf, elke locatie en elke situatie is anders. Wij zijn op álles voorbereid. Van generators en transformatoren tot switchgear en UPS; wij bieden alles wat u nodig heeft. Daarbij staat altijd úw doelstelling centraal: wat heeft u nodig en wat wilt u ermee bereiken? Vanuit die wens realiseren wij een power solution waar u op kunt bouwen.

Tevreden klanten gingen u voor

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een ervaren speler met klanten over de hele wereld. Van grote internationale namen tot familiebedrijven in eigen land; íedereen is bij ons verzekerd van een passende power solution tegen een eerlijke, marktconforme prijs.

Construction teams

Onze construction teams zijn overal waar een constante stroomvoorziening benodigd is. Van Zuid-Amerika tot Afrika of Azië. Met hart voor mensen en culturen werken we moeiteloos samen met de lokale bevolking. Want wij geloven dat een betrouwbare energievoorziening begint met vertrouwen in elkaar.

  • Compleet met parallelle generatorsets in combinatie met UPS-systemen
  • Bij de keuze voor de motoren kijken we naar lokale servicemogelijkheden
  • Geleverd in een custom build container met besturing en power management
  • Power solutions op maat, van klein tot meer dan 10 megawatt
  • Realisatie power solutions wereldwijd
  • Minder onderhoud, meer productie
  • Hoogste eisen qua normering en veiligheid

Tevreden klanten

Nieuws