Power Solutions

Specialist in wereldwijde power solutions

Een constante stroomvoorziening is van het grootste belang voor onze klanten. Met onze power solutions zijn we actief in tal van industrieën waaronder brouwerijen, visverwerkers, mouterijen en vrieshuizen. Piet Brouwer Elektrotechniek weet als geen ander hoe kritiek de rol van stroom is in het productieproces. Wij combineren onze jarenlange expertise met het hoogste serviceniveau en dat in alle uithoeken van de wereld.

Ontwerp

Unieke ontwerpen voor unieke klanten. Iedere installatie wordt in nauwe samenwerking met onze klanten ontworpen. Installaties volgens de laatste technische innovaties en de hoogste eisen op het gebied van normering en veiligheid. Dagelijks staan onze ontwerpers in nauw contact met de mensen die werken met onze installaties, zodat de praktische toepassing bovenaan blijft staan.

Panelenbouw

Robuustheid en bedieningsgemak. Onze panelenbouwers werken alleen met de beste materialen en zijn speciaal getraind voor het bouwen van steeds weer een uniek paneel. We laten niets na om ervoor te zorgen dat onze panelenbouw voorop loopt. Met zorg samengesteld en gebouwd door een ervaren team panelenbouwers.

Onderdelen

In de productie bestaat er niet zoiets als een standaard dag. Wij zorgen dat ondernemers iedere dag kunnen vertrouwen op hun elektrische installatie. Bij de keuze van onze materialen maken wij gebruik van de kennis en kunde van onze klanten. Minder onderhoud, meer productie. Een installatie van Piet Brouwer Elektrotechniek zorgt ervoor dat u klaar bent voor uw werk.

Installatie

Iedere dag opnieuw zijn onze mensen bezig met de aanleg van onze installaties. Samen met de klanten gaan we steeds weer op zoek naar nog efficiëntere methodes. En samen dragen we zorg voor een geplande oplevering. Iedere klant is uniek. Op maat gemaakte installaties die voldoen aan uw eisen en maatstaven; daar staan wij voor.

Service

Bij Piet Brouwer Elektrotechniek zetten we ons ervoor in om uw bedrijf draaiende te houden. Neem voor advies, een probleem of onderdeel gerust contact met ons op. Wij gaan voor u aan het werk met de beste materialen speciaal voor u geselecteerd. Ons magazijn heeft meer dan 7.500 onderdelen op voorraad om te zorgen dat uw bedrijf altijd door kan gaan.

  • Compleet met parallelle generatorsets in combinatie met UPS-systemen
  • Bij de keuze voor de motoren kijken we naar lokale servicemogelijkheden
  • Geleverd in een custom build container met besturing en power management
  • Power solutions op maat, van klein tot meer dan 10 megawatt
  • Realisatie power solutions wereldwijd
  • Minder onderhoud, meer productie
  • Hoogste eisen qua normering en veiligheid

Tevreden klanten

Nieuws