Piet Brouwer Power Solutions is gespecialiseerd in het plaatsen van generatoren binnen een containerbehuizing. Levering van de generator is mogelijk als onderdeel van de complete stroomvoorziening. Deze elektrotechnische oplossingen vallen binnen het bedrijfsonderdeel Power Solutions.

Overal waar geen sprake is van een vast elektriciteit netwerk garandeert Piet Brouwer Power Solutions uw productielocatie van een complete energievoorziening. Of het nu off-grid is of in combinatie met uw bestaande netaansluiting.

Bij ons bent u verzekerd van een totaaloplossing die volledig turn key wordt opgeleverd. Wij doen dit voor industriële klanten wereldwijd.

Piet Brouwer Power Solutions plaatst generatoren in een containerbehuizing

Een generator gemonteerd in een containerbehuizing
Piet Brouwer Power Solutions plaatst generatoren samen met de andere componenten in een stalen container. Op die manier kan de dieselgenerator makkelijk getransporteerd worden naar de juiste bestemming. Daarnaast staat de generator veilig opgeborgen en is hij bij de fabriek eenvoudig te plaatsen.

Componenten binnen de containerbehuizing

Piet Brouwer Power Solutions levert, monteert en onderhoud indien gewenst de volgende componenten:

  • Generator(diesel)
  • Brandstoftank
  • Het leveren en aanleggen van de LV en HV distributie (kabels)
  • Het aansluiten van alle componenten zoals het HVMD en LVMD paneel
  • Verlichting
  • Brandbeveiliging
  • UPS
  • Transformatoren
Generator in container behuizing, ontwikkeld door Piet Brouwer Power Solutions

Levering vanaf 275 kVA tot meer dan 3000 kVA

Container generatoren worden op maat gemaakt. Piet Brouwer Power Solutions werkt met de generatoren en gen sets van de merken Himoinsa, Iveco en Caterpillar. De specialisten zijn daarnaast in staat om alle merken en types generatoren aan te sluiten.

Voor de industriële sector, bieden we volledige oplossingen voor elke stroombehoefte. Meestal zijn de generatoren van 275 kVa tot en met 2000 kVa en meer.

Referenties

We leveren container generatoren als onderdeel van een complete oplossing. Zo zorgen we voor een constante stroomvoorziening in ziekenhuizen, bierbrouwerijen, zandzuigers en als noodstroomvoorziening. Bekijk hier de referenties met foto’s en specificaties.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op met sales manager en specialist Cees de Vries via +31 (0) 527-681651 of cdevries@pietbrouwer.nl