Maritiem

Al meer dan 60 jaar de expert in maritieme elektrotechniek

Het ontwerp van een installatie wordt gedreven door wereldwijd inzicht. Onze expertise leunt op meer dan 60 jaar ervaring. Honderden klanten waarderen dit iedere dag. Ieder schip is uniek, robuuste werkschepen, vissersschepen, snelle surveyboten, zeewaardige koopvaardijschepen. Bij Piet Brouwer Elektrotechniek verdient ieder schip de maximale aandacht.

Ontwerp

Unieke ontwerpen voor unieke klanten. Ieder schip wordt in nauwe samenwerking met onze klanten ontworpen. Installaties volgens de nieuwste technische innovaties en de hoogste eisen op het gebied van classificatie en veiligheid. Dagelijks staan onze ontwerpers in nauw contact met scheepsbouwers en maritiem personeel.

Panelenbouw

Robuust en bedieningsgemak. Onze panelenbouwers werken alleen met de beste materialen en zijn speciaal getraind voor het bouwen van steeds weer een uniek paneel. We laten niets na om te zorgen dat onze panelenbouw voorop loopt. Met zorg samengesteld en gebouwd door een ervaren team panelenbouwers.

Onderdelen

Op zee kennen we geen ‘standaard’ dag. Wij weten dat omstandigheden per minuut kunnen veranderen. Bij de keuze van onze materialen maken wij gebruik van de kennis en kunde van onze klanten. Centraal staat daarbij: minder onderhoud, meer zeemijlen en meer vissen. Met Piet Brouwer Elektrotechniek kunt u alle vertrouwen hebben in uw elektrische installatie.

Installatie

Iedere dag zijn onze mensen op scheepswerven bezig met de aanleg van onze installaties. Daarbij zijn we altijd op zoek naar nog efficiëntere methodes. Uiteraard dragen we samen zorg voor een strak geplande oplevering. Iedere werf en ieder schip is uniek. Wij installeren dagelijks op maat gemaakte installaties voor unieke klanten.

Service

Bij Piet Brouwer Elektrotechniek zetten we ons ervoor in om uw bedrijf draaiende te houden. Neem voor advies, een probleem of onderdeel contact met ons op. Wij staan voor u klaar om aan het werk te gaan met gebruik van alleen de beste materialen, speciaal voor u geselecteerd. Ons magazijn heeft meer dan 7.500 onderdelen op voorraad om te zorgen dat u altijd door kunt gaan.

  • De klik tussen praktijkervaring en innovatie zorgt dat het bedrijf voorop loopt
  • Minder onderhoud, meer zeemijlen en meer vissen
  • De kernwaarden blijven voor alle sectoren: simpel, veilig en betrouwbaar
  • Met een scherp oog voor het energiezuiniger maken van bestaande systemen

Tevreden klanten

Nieuws