Jachtbouw

Wereldwijde naam in de luxe jachtbouw

Wij zijn veeleisend op het gebied van kwaliteit, comfort en design. In samenwerking met de beste jachtenbouwers van de wereld is Piet Brouwer Elektrotechniek uitgegroeid tot een begrip in de internationale wereld van de jachtbouw. Overal ter wereld vertrouwen kapiteins en hun bemanning op de expertise van Piet Brouwer Elektrotechniek. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

Als totaalleverancier biedt Piet Brouwer Elektrotechniek de grootst mogelijke zekerheid voor een betrouwbaar systeem. Op zee zijn goed werkende systemen, kwaliteit en betrouwbaarheid van de energievoorziening immers van levensbelang. En als er storingen zijn, dan staan de monteurs van Piet Brouwer Elektrotechniek meteen klaar om te helpen.

Ontwerp

Unieke ontwerpen voor unieke klanten. Ontwerpen op het hoogste niveau van comfort en betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid voor de bemanning die zorg draagt voor het welzijn van hun gasten. Slimme systemen die ongemerkt en geruisloos hun werk doen, verbonden met de wal. Gemak voor de bemanning, comfort voor hun gasten.

Panelenbouw

Onze panelenbouwers werken alleen met de beste materialen. We laten nooit na om te zorgen dat we met onze panelen voorop lopen. Wij staan er voor om altijd de meest moderne en betrouwbaarste panelen te leveren. Met zorg samengesteld en gebouwd door een ervaren team panelenbouwers.

Onderdelen

Licht op maat gemaakt. Verlichting aan boord is cruciaal voor uw bemanning en uw gasten. Of het nu gaat om de juiste mate van lichtinval om te kunnen werken. Of sfeerverlichting als gezelligheid voorop staat. Bedieningsgemak is daarbij leidend. Piet Brouwer Elektrotechniek ontwerpt samen met geselecteerde leveranciers een uitgekiend verlichtingsplan voor uw totale beleving.

Installatie

Iedere dag zijn onze monteurs op pad om te werken aan de aanleg van onze installaties. Samen met de mensen op de jachtwerf zijn ze altijd op zoek naar nog efficiëntere bouwmethodes. Uiteraard dragen we samen zorg voor een strak geplande oplevering. Iedere werf en ieder schip is uniek. Wij installeren iedere dag op maat gemaakte installaties voor unieke klanten.

Entertainment

Op entertainmentgebied is er vandaag de dag zoveel mogelijk aan boord. Wij overtreffen graag uw verwachtingen! Klant specifieke audio- en videosystemen, op maat ontworpen en gemaakt door liefhebbers, verhogen het plezier van uw gasten aan boord.

Alarm en monitoring

De geavanceerde AMCS systemen van Piet Brouwer Elektrotechniek geven u controle over uw schip. Dankzij een constante verbinding met essentiële systemen wordt uw jacht dag en nacht bewaakt. U ziet in één oogopslag de status van uw schip. En met een enkele druk op het scherm bent u in staat om alles direct te bedienen.

Ervaar het verschil. Het AMCS wordt iedere keer opnieuw samen met de klant ontworpen, met aandacht voor detail en design van het schip. Uw inbreng en onze kennis wordt gecombineerd tot een uniek systeem, op maat gemaakt. Geweldige systemen voor geweldige schepen.

Service

Bij Piet Brouwer Elektrotechniek zetten we ons ervoor in om uw schip draaiende te houden. Neem voor advies, een probleem of een onderdeel contact met ons op; we staan voor u klaar om aan het werk te gaan. Met gebruik van de beste materialen, speciaal voor u geselecteerd. Ons magazijn heeft meer dan 7.500 onderdelen op voorraad om te zorgen dat u altijd door kunt gaan.

  • Eerste installateur met ervaring in carbon jachten
  • Uitgebreide kennis van hybride systemen, accubewaking, optimalisatie van energiegebruik
  • Samenwerking met dochterbedrijf Marble Automation voor ontwikkeling van automatiseringsystemen
  • Oog voor geluidscomfort, duurzaamheid en een laag energieverbruik
  • Totaalleverancier
  • Expert op het gebied van elektrotechniek
  • Betrouwbaarheid en kwaliteit van systemen
  • Servicegericht

Tevreden klanten

Nieuws