Piet Brouwer Power Solutions is gespecialiseerd leveren van UPS systemen als onderdeel binnen complete noodstroomoplossingen. Deze elektrotechnische oplossingen vallen binnen het bedrijfsonderdeel Power Solutions.

Of er wel of geen sprake is van een vast elektriciteit netwerk, overal garandeert Piet Brouwer Power Solutions uw productielocatie van een complete energievoorziening. Of het nu off-grid is of in combinatie met uw bestaande netaansluiting.

Bij ons bent u verzekerd van een totaaloplossing die volledig turn key wordt opgeleverd. Wij doen dit voor industriële klanten wereldwijd.

Wat is een noodstroomvoorziening?

Noodstroomvoeding is de voeding van een elektrisch netwerk. Deze wordt ingeschakeld zodra de gebruikelijke primaire voeding uitvalt. Het doel van een noodstroomvoorziening is een bedrijf of organisatie te behoeden voor stroomuitval.

In praktijk wordt vaak gekozen voor een toepassing met een UPS en een noodstroomaggregaat. De UPS verzorgt de voeding tijdens de eerste minuten. Daarna neemt de noodstroomaggregaat het over. Dan wordt de UPS direct opnieuw opgeladen. Op deze manier kan de productie van het bedrijf of de organisatie toch gewoon doorgaan.

Een UPS in combinatie met een noodstroomaggregaat

Een UPS (Uninterruptible Power Supply) is een voeding die ononderbroken spanning levert aan achterliggende apparatuur. Wanneer het voor gebruikers van netspanning belangrijk is dat ze van een continue spanning worden voorzien dan worden deze achter een UPS-installatie geplaatst.
Zo kan bijvoorbeeld een ziekenhuis vertrouwen op een constante stroomvoorziening.

Levering vanaf 275 kVA

Levering en plaatsing is mogelijk voor UPS systemen vanaf 275 kVA tot en met 2000 kVA en meer. De specialisten werken met aggregaten van merken als Caterpillar, Iveco en Himoinsa.

Ben u op zoek naar een totale oplossing? Bekijk het totaalpakket voor de industriële sector aangeboden als Power Solutions.

Referenties

We leveren generatoren als onderdeel van een complete oplossing. Zo zorgen we voor een constante stroomvoorziening in fabrieken, bierbrouwerijen, zandzuigers en als noodstroomvoorziening. Bekijk hier de referenties met beeld en specificaties.

Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact op via: +31 -0527-681651 of powersolutions@pietbrouwer.nl