Opnieuw opdracht voor Piet Brouwer Elektrotechniek bij Contest Yachts

1 mei, 2020: Na twee eerdere succesvol opgeleverde projecten bij Contest Yachts, heeft Piet Brouwer Elektrotechniek een nieuwe opdracht mogen ontvangen voor de elektrische installatie van een nieuw te bouwen 67-voets Contest zeiljacht. In lijn met de vorige jachten zal Piet Brouwer Elektrotechniek het engineeringpakket, mainswitchboard en de distributiepanelen en een volledig geïntegreerd alarm- en monitoring system leveren aan boord van de Contest 67CS.

Contest Yachts is een van de jachtbouwers die past in de filosofie van Piet Brouwer Elektrotechniek ten aanzien van kwaliteit, betrouwbaarheid en bruikbaarheid van een elektrische installatie en het opbouwen van een langdurige samenwerking om zo het hoogste niveau van jachtbouw te bereiken. Piet Brouwer Elektrotechniek is dan ook zeer content met deze nieuwe opdracht.

Een opvallend onderdeel van de elektrische installatie is het geïntegreerde mainswitchboard in de elektrische ruimte. Het hoofschakelbord is gebouwd op basis van het modulaire concept van CUBIC Panels dat een hoge mate van flexibiliteit biedt. De transparante paneeldeuren geven duidelijk zicht op de componenten en hun status zonder de deuren te hoeven openen, wat de veiligheid en bruikbaarheid verhoogt.