Bedankje MY Grace

Designer en eigenaar Henk Koster van het  motorjacht Grace dankt het team van Piet Brouwer voor de werkzaamheden aan boord.

Hij berichtte als volgt. “Met Grace varen wij in noordelijke wateren, meestal langs de Arctische kust van Noorwegen. Grace is gebouwd in 2004 en in mei van dit jaar waren we toe aan een grote Class Renewal inspectie van Bureau Veritas. Zo’n inspectie is erg uitgebreid.

O.a. worden schroefassen getrokken en huiddikte gemeten. Alle machinerie, alle radioapparatuur en het hele elektrische systeem worden getest. Van het elektrische systeem kreeg elk onderdeel, elke zekering en elke schakelaar een beurt.

En nu de reden van mijn schrijven: deze zeer ervaren mensen, die bijna niets anders doen dan jaar in jaar uit testen, konden mij melden, dat ze bij inspecties altijd wel iets vinden. Echter bij deze inspectie van Grace konden de inspecteurs voor het eerst in hun carrière geen enkele fout hadden kunnen meten. Grace was met vlag en wimpel geslaagd op alle onderdelen!

Dat zegt iets over onze standaard van onderhoud, maar voor wat betreft het elektrische systeem is dat toch vooral te danken aan de technici van Piet Brouwer Elektrotechniek, die het systeem destijds in Enkhuizen en Urk zorgvuldig hebben geïnstalleerd. Mijn dank aan iedereen die meewerkte!”

Zulke berichten maken Piet Brouwer Elektrotechniek trots.

www.yachtgrace.com