Bezoek Piet Brouwer elektrotechiek op Maritime Industry

22 april, 2019: Piet Brouwer elektrotechniek is op 7,8, en 9 mei aanwezig op de vijftiende editie van Maritime Industry, de toonaangevende maritieme beurs in Evenementenhal Gorinchem.

Met meer dan 500 exposanten en ruim 12.000 bezoekers is Maritime Industry het meest complete platform voor de zeevaart, binnenvaart en visserij. Piet Brouwer Electrotechniek verwelkomt u graag op stand I112, die deel uitmaakt van het Urker Paviljoen, een samenwerkingsverband van bedrijven uit het cluster Urk Maritime.

Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Exposanten uit segmenten als scheepsbouw en afbouw, reparatie, machinebouw, installatietechniek, voortstuwing, elektrotechnische installaties, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, interieurbouw en dienstverlening tonen tijdens Maritime Industry volop vernieuwingen en innovaties.

U kunt zich hier registreren voor toegangskaarten voor Maritime Industry met code 71954007. Tot ziens op Maritime Industry!