Hiswa Holland Yachting Group pers tour 2014 op Urk

Regelmatig organiseert de Hiswa Holland Yachting Group inkomende missies vanuit het buitenland om de producten en/of diensten van haar leden te promoten en de handel met andere landen te stimuleren. In week 23 vond in dit kader de Holland Yachting Group pers tour plaats. Buitenlandse journalisten bezoeken dan op uitnodiging van de Hiswa Holland Yachting Group een aantal bedrijven die actief zijn in de bouw van hoogwaardige superjachten.

Op maandag 2 juni is Piet Brouwer elektrotechniek door de journalisten bezocht op de 1e dag van de 4 dagen durende Hiswa Holland Yachting Group Press Tour. De dag begon met een bezoek aan Makkum en in de middag volgde het bezoek aan Urk, waar de nadruk werd gelegd op de rijke maritieme geschiedenis van het eiland in de voormalige Zuiderzee.

Henk Brouwer ontving de groep en vertelde dat trots en een maximale inzet voor het leveren van top kwaliteit en service, basis kenmerken zijn op basis waarvan zijn bedrijf opereert en succesvol is. Een voorbeeld van deze betrokkenheid is het recente werk aan MY Nassima; een week geleden belde de kapitein van het jacht over een probleem met de verlichting. Meteen werd een field engineer van Piet Brouwer overgevlogen naar het jacht om het probleem ter plaatse te verhelpen.

Mr. D (David) Baker, Chief engineer aan boord van MY Nassima, verzond een aantal dagen na het oplossen van het probleem een bericht naar het management van Piet Brouwer elektrotechniek met als tekst “A special thanks to Frans, the engineer”, voor de getoonde professionaliteit en inzet.

De dag werd  vervolgd met een bezoek aan Balk Shipyard en werd vervolgens afgesloten met een informeel samenzijn op de Urker Botterwerf, waar voor de journalisten een heerlijke maaltijd werd geserveerd van gerookte en gebakken vis, vers van de Urker visafslag.