Piet Brouwer Elektrotechiek kijkt uit naar Maritime Industry

Piet Brouwer Elektrotechniek kijkt er naar uit om na twee jaar weer deel te nemen aan Maritime Industry. De toonaangevende maritieme beurs vindt plaats op 17,18 en 19 mei in Evenementenhal Gorinchem. Met meer dan 350 exposanten uit de Benelux is Maritime Industry hét complete platform voor de zeevaart, binnenvaart en visserij.


Piet Brouwer Electrotechniek verwelkomt u graag op stand I112, die deel uitmaakt van het Urker Paviljoen, een samenwerkingsverband van bedrijven uit het cluster Urk Maritime.

Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche.

Exposanten uit segmenten als scheepsbouw en afbouw, machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening tonen tijdens Maritime Industry hun vernieuwingen en innovaties.

U kunt zich hier registreren voor toegangskaarten voor Maritime Industry.

Tot ziens op Maritime Industry!

Dinsdag 17 mei – 13:00-21:00
Woensdag 18 mei – 13:00-21:00
Donderdag 19 mei – 13:00-21:00