Nieuwbouw en renovatie bij Suplacon in Emmeloord

21 oktober 2017: Bij de firma Suplacon uit Emmeloord is Piet Brouwer elektrotechniek al ruim 20 jaar huisinstallateur. Daarom is er weer voor Piet Brouwer elektrotechniek gekozen voor de renovatie van bestaande elektrische systemen en de installatie van nieuwe elektrische systemen ten behoeve van de uitbreiding van Suplacon.

Als eerste is er een nieuwe hal voor de afdeling “Verspanen & Kanten” gebouwd, waarin de kant-, draai- en freesbanken zijn opgesteld. Ook is er in deze hal een nieuw kantoor gerealiseerd. Nog voor de bouwvakvakantie zijn deze afdelingen verhuisd naar de nieuw gebouwde hallen. Daarmee waren de nieuwbouwwerkzaamheden gereed, maar alle werkzaamheden van het project waren nog niet klaar. Op dit moment worden namelijk de bestaande hallen gerenoveerd.

Voor de afdeling RVS lassen is er bijvoorbeeld een nieuwe afdeling ingericht en de afdeling staallassen is geheel gerenoveerd. Ook de afdeling expeditie en magazijn hebben een nieuwe plek gekregen en deze zijn door Piet Brouwer elektrotechniek van de nodige aansluitpunten voorzien. Overal zijn nieuwe lichtlijnen, met LED armaturen opgehangen, die vanaf één centrale plek worden bediend.

Mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers van Piet Brouwer kon Suplacon vrijwel volledig in bedrijf blijven tijdens de verbouwing.