Nieuwe productlijn voor Marble Automation: brandalarmsystemen

Marble Automation, een dochteronderneming van Piet Brouwer elektrotechniek, heeft een nieuwe lijn aan haar productenserie toegevoegd: Marble brandalarmsystemen, een eigen lijn complete brandalarmsystemen voor de scheepvaart. De nieuwe productlijn is van hoogwaardige Marble kwaliteit en wordt geleverd met een service die van brandalarmsystemen mag worden verwacht: van het complete ontwerp, de engineering en tekeningen tot en met de levering en koppeling met het Marble AMCS System.

De Marble productlijn voor brandalarmsystemen bestaat uit:

Enkele en dubbele zone brandalarmsystemen voor de scheepvaart

Deze lijn is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen voor brandalarmsystemen op kleine vaartuigen, zowel voor new-built als refit schepen. De systemen zijn geschikt voor pleziervaartuigen (ISO 9094, RCD) en kleine commerciële vaartuigen (MGN 280) met lengtes tot 24 meter en bieden maximaal acht detectieapparaten. De brandalarmsystemen zijn ook beschikbaar met elektrische blusactivering.

2, 4 & 8 zone conventionele brandalarmsystemen voor de scheepvaart (schepen tot 24 meter zonder goedkeuring voor scheepvaarttoepassingen)

Deze conventionele brandalarmsystemen zijn ontworpen in overeenstemming met de Europese standaarden en zijn volledig programmeerbaar via eenvoudige menuopties met een maximum van 32 detectieapparaten per zone en compatibel met verschillende detectieapparaten.

2, 4, 8 en 12 zone branddetectie- en alarmsystemen

De kleur gecodeerde knoppen en de drie-stappen-stiltefunctie zorgen ervoor dat niet-technische gebruikers dit brandalarmsysteem makkelijk kunnen bedienen. De systemen zijn in overeenstemming met de richtlijn voor bedienings- en signaleringsapparatuur en apparatuur voor scheepvaarttoepassingen en voldoen aan de Europese standaarden. 

Two-loop analoog adresseerbaar besturingspaneel voor de scheepvaart en offshore

Het two-loops brandalarmpaneel is geschikt voor middelgrote vaartuigen. Er kunnen per loop 126 detectieapparaten en -modules worden aangesloten via het Apollo-protocol. Het paneel is MED goedgekeurd en in overeenstemming met GL DNV, KR, ABS en China register.

Neem voor meer informatie contact op met Marble Automation