Nieuwe vestiging in Palma de Mallorca

13 mei 2013: Piet Brouwer elektrotechniek ontwerpt en levert complete elektrotechnische systemen en navigatie- en alarmeringsinstallaties aan boord van nieuwe jachten en commerciële schepen.  Zo werden recent MY “Lady Dee” (47m), MY “Nassima” (49m) en een Vicem Vulcan Line (46m) opgeleverd met high-tecsystemen van het allround installatiebedrijf uit Urk. Om de kwaliteit van de opgeleverde systemen te waarborgen en om klanten te kunnen voorzien van uitgebreide service, heeft Piet Brouwer elektrotechniek daarnaast een uitgebreide en zeer ervaren service afdeling. Deze afdeling verleent wereldwijde service aan de opgeleverde elektrische systemen aan boord van jachten en commerciële schepen. Vanwege de steeds groeiende bedrijfsactiviteiten op het Spaanse eiland Mallorca, is er recent besloten daar een vestiging te openen.

De service wordt niet alleen geleverd aan de door Piet Brouwer elektrotechniek opgeleverde elektrische installaties, maar uiteraard worden er ook onderhouds- en service werkzaamheden uitgevoerd op andere schepen. Daarbij staan de service engineers 24/7 klaar om te assisteren daar waar het nodig is. Op verzoek vliegen zij in no-time de wereld rond om ondersteuning te verlenen. De engineers hebben een grote hoeveelheid ervaring in zowel de jachtenbouw, als ook in de commerciële vaart en de visserij. Door deze brede achtergrond zijn zij in staat om zeer complexe problemen snel op te lossen zodat ieder schip snel weer in gebruik genomen kan worden. 

Vanuit het kantoor en de werkplaats op Palma de Mallorca worden diensten met betrekking tot onderhoud en service, maar ook metingen, inspecties, aanpassingen, verbouwingen of zelfs complete refits aangeboden. Ook kunnen er upgrades worden uitgevoerd aan bestaande systemen, om ervoor te zorgen dat het comfort aan boord optimaal is en blijft. Deze nieuwe vestiging, waarbij de engineers en het management permanent op Palma zijn, was een logisch gevolg doordat het werk op Palma voor het Urker bedrijf steeds meer toeneemt.Zo kan Piet Brouwer elektrotechniek ook op Mallorca de best mogelijke kwaliteit leveren.

Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd aan de CarrerMonseñor Palmer, op loopafstand van de vele Marina’s van Palma de Mallorca. Tevens bevindt zich hier het magazijn en hiervandaan zijn veelvoorkomende artikelen direct uit voorraad leverbaar. Door de nieuwe locatie kunnen engineers snel ter plaatse zijn indien assistentie wordt verlangd.

Vanwege de korte lijnen met het hoofdkantoor op Urk is er altijd een back-up en is een flexibele inzet gewaarborgd. Verder biedt dit een krachtige ondersteuning voor engineering, panelenbouw, voorraad, logistiek en indien nodig meerdere engineers.

Door deze nieuwe vestiging kan Piet Brouwer ook op Mallorca de best mogelijke kwaliteit en service leveren en is zo daar ook ‘Uw beste partner in elektrotechniek’.