Ontmoet ons in Monaco

24 september, 2019: Ook dit jaar is het team van Piet Brouwer weer aanwezig op de Monaco Yacht Show

Van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 september is er weer de jaarlijkse Monaco Yacht Show. Ook dit jaar is het team van Piet Brouwer weer aanwezig en wij ontmoeten u daar graag! De Monaco Yacht Show, die plaatsvindt in Port Hercules, is één van de belangrijkste evenementen in het superjacht segment. De beurs verwelkomt zo’n 600 exposanten en 125 superjachten. Bovendien zijn er tijdens het evenement nog meer jachten te bewonderen in diverse nabijgelegen havens. Tijdens de Monaco Yacht Show praten wij u graag bij over onze unieke projecten in de jachtbouw. Voorbeelden daarvan zijn de oplevering van de elektrische systemen aan boord van twee Contest zeiljachten, namelijk de 67CS & 72CS en het refit project aan boord van het zeiljacht , in opdracht van Pendennis Shipyard. Ook hebben we twee mooie opdrachten mogen ontvangen van Royal Huisman Shipyard aan boord van de projecten 403 and 404. Daarnaast is ons team druk bezig met de rebuild van Feadship Istros en de refit van het zeiljacht Seljm.

Twee door Vitters gebouwde jachten die Piet Brouwer elektrotechniek met trots heeft voorzien van elektrische installaties – SY Ghost en SY Ribelle – zijn te zien tijdens deze editie van de Monaco Yacht Show. Dit zijn projecten waar we nog steeds met genoegen op terugkijken.

Wilt u tijdens de Monaco Yacht Show een afspraak met ons maken? Wij ontmoeten u daar graag! U kunt als volgt contact met ons opnemen:

Piet Roskamproskam@pietbrouwer.nl+31 623 228 767

Martin van Veenmvanveen@pietbrouwer.nl+31 620 037 466

Mochten we elkaar niet treffen tijdens de Monaco Yacht Show, Piet Brouwer elektrotechniek is dit jaar ook te vinden op Europort 2019 (5-8 november, stand 2406) en de METSTRADE Show (19-21 november, SuperYacht Pavilion stand 10.308).

à bientôt in Monaco!