Piet Brouwer elektrotechniek als service partner

03 april 2017: Piet Brouwer Elektrotechniek heeft een uitstekende reputatie op het gebied van het verlenen van service. Met een team van gedreven werknemers wordt onze flexibele instelling, snelle service en kwaliteit wereldwijd gewaardeerd. Deze instelling maakt Piet Brouwer elektrotechniek tot uw ideale service partner.

We beschikken over uitgebreide kennis, ervaring en een groot toeleveranciersnetwerk, zowel lokaal als wereldwijd. Piet Brouwer assisteert ook bij de vijf of tien jaar survey waarin onder andere het certificeren van generator breakers, de megger test en branddetectie testen aan de orde komen.

Sinds 2009 heeft Piet Brouwer elektrotechniek een aparte Service- en After Sales afdeling om nog efficiënter en klantgerichter te kunnen werken. Deze afdeling wordt geleid door Service Manager Albert-Jan de Vries. Met meer dan vijftien jaar ervaring in nieuwbouw en verbouw in zowel industrie als scheepvaart heeft hij een schat aan ervaring waarmee hij onze klanten waar ook ter wereld van dienst is. In de vaste rubriek “In beeld” kunt u een interview lezen met Albert-Jan de Vries. Voor serviceaanvragen kunt u contact opnemen met onze serviceafdeling via service@pietbrouwer.nl of telefonisch +31 (0)527 681 651.

Het grote magazijn van Piet Brouwer elektrotechniek, met een ruime voorraad veelgebruikte materialen en reserve onderdelen direct voorradig, zorgt er voor dat wij u zeer snel van dienst kunnen zijn. We versturen uw materialen en (reserve)onderdelen binnen Nederland maar ook moeiteloos wereldwijd, dankzij onze ruime ervaring met internationale verzendingen. Voor bestellingen kunt u contact opnemen met ons magazijn via magazijn@pietbrouwer.nl en WhatsApp op telefoonnummer: +31(0)6-19336339.