Piet Brouwer elektrotechniek ontvangt opdracht voor elektrische installatie Gotham Project

6 juni 2017: ICON Yachts uit Harlingen heeft Piet Brouwer elektrotechniek opdracht gegeven voor het leveren van de complete elektrische installatie op het gebied van ontwerp, systeemintegratie, levering en installatie van het Gotham Project.

Het 46 meter lange aluminium superjacht naar een ontwerp van Ivan Erdevicki van ER Design en Van Oossanen Naval Architects wordt een opvallende verschijning en zal worden voorzien van de nieuwste technieken.

De scope van Piet Brouwer elektrotechniek omvat onder meer de volgende onderdelen:

– Engineeringspakket- Systeemintegratie- Power generation and power management – AC en DC Power distribution- Panelenbouw – Kabelschema’s- Compleet pakket voor interieurverlichting- Compleet pakket voor exterieurverlichting – Onderwaterverlichting- DC batterijsysteem- Alarm- en monitoringsysteem- Tankmeetsysteem- Hybrid Shore Converter- Installatiewerk- Inbedrijfstelling

“We zijn er trots op dat we zijn geselecteerd als elektrotechnisch partner voor dit project van ICON Yachts. We kijken er naar uit om al onze kennis en ervaringen in dit project te combineren en dit prachtige jacht te voorzien van een betrouwbare, veilige en duurzame installatie”, aldus Piet Roskam, Sales Manager bij Piet Brouwer elektrotechniek.

De oplevering van het Gotham Project staat gepland voor het voorjaar van 2019.

Klik hier voor meer informatie over het Gotham Project.