Piet Brouwer elektrotechniek op Holland Fisheries Event

05 oktober 2016: Piet Brouwer elektrotechniek is aanstaande vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober aanwezig op Holland Fisheries Event in Urk; de visserij – en maritieme beurs van Nederland op het gebied van duurzame innovatie en techniek.

De Koningshof Party & Events in Urk wordt voor de derde keer omgebouwd tot beursvloer voor exposanten en bezoekers uit de visserij- en maritieme sector. De 7e editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland staat in het teken van investeren in innoveren op het gebied van techniek en kennis. Holland Fisheries Event is bedoeld voor de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter.

De beurs biedt meer dan 80 binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en noviteiten te tonen aan een breed publiek. Een plek om te netwerken, relaties te verstevigen en samen te werken aan toekomstbestendige innovaties.

Holland Fisheries Event is vrijdag 7 oktober geopend van 11-21 uur en zaterdag van 9-15 uur. Piet Brouwer elektrotechniek is te vinden op standnummer D27.