Bouw: LED there be light

13 april, 2018: Piet Brouwer elektrotechniek heeft de afgelopen periode een aantal Landinstallatie- projecten opgeleverd. De projecten variëren van stroomkasten voor een nieuwe drijvende steiger in de Willemshaven van Harlingen tot de vervanging van de verlichting van het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente “De Bron” in Urk. Ook installeerde Piet Brouwer elektrotechniek nieuwe elektrische systemen voor de uitbreiding van Suplacon in Emmeloord en wordt gewerkt aan het ontwerp van de elektrische installatie in de nieuwbouw van Korf Vis in Urk.

Piet Brouwer elektrotechniek verving de verlichting van het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente “De Bron” in Urk door LED-verlichting. Behalve de kerkzaal zijn ook de overige zalen, gangen en toiletten voorzien van LED-armaturen. In de Parkflat in Emmeloord heeft Piet Brouwer elektrotechniek voor Mercatus een intercom installatie vervangen en uitgebreid.

De renovatie van bestaande elektrische systemen en de installatie van nieuwe elektrische systemen ten behoeve van de uitbreiding van Suplacon in Emmeloord heeft Piet Brouwer elektrotechniek succesvol afgerond. Momenteel wordt gewerkt aan een aantal nieuwe klussen waaronder de bekabeling voor een toegangscontrolesysteem en extra voedingen voor nieuwe machines.

Daarnaast werkt Piet Brouwer elektrotechniek aan het ontwerp van de elektrische installatie in de nieuwbouw van Korf Vis in Urk. Naast de “gewone” elektrische installatie zal Piet Brouwer elektrotechniek een inkoopstation leveren voor de overgang van het 10kV net van netbeheerder Liander naar het 10kV net van Korf Vis. Ook wordt een transformator geleverd die tactisch opgesteld wordt op de zolder, nabij de grootste verbruikers. Piet Brouwer elektrotechniek Harlingen heeft de opdracht mogen ontvangen voor de aanleg van de elektrische installatie van de nieuwe drijvende steiger in de Willemshaven in Harlingen. De stroomkasten zijn op de werkplaats in Harlingen zover klaargemaakt dat de voeding en water aangesloten kunnen worden. Vervolgens zijn deze geplaatst, aangesloten en in bedrijf gesteld.