Refit S.Y. Windrose of Amsterdam

Piet Brouwer elektrotechniek is begin dit jaar gestart met een refit van het in 2002 gebouwde zeiljacht Windrose of Amsterdam. De refit vindt plaats bij Porto Adriano op Mallorca en wordt uitgevoerd vanuit de lokale vestiging van Piet Brouwer elektrotechniek op Palma de Mallorca.

Aan boord van het het ruim 46 meter lange zeiljacht zijn de monteurs van Piet Brouwer elektrotechniek druk bezig met het updaten van diverse systemen zoals de throttle and pitch control, het alarmsysteem, aardfoutdetectie en navigatie- en communicatieapparatuur. Ook het vervangen van alle interieurverlichting staat op het programma.

Tevens zullen de hoofdmotor en generatoren worden voorzien van nieuwe sensoren en digitale uitlezingsmogelijkheden die via een bussignaal naar andere apparatuur kan worden doorgekoppeld en gevisualiseerd.

De oplevering van de refit staat gepland voor het begin van het zomerseizoen, zodat de nieuwe eigenaar optimaal kan genieten van zijn “nieuwe” Windrose of Amsterdam op de Middellandse Zee.