Succesvolle Europort & METSTRADE show

De afgelopen maanden stonden voor Piet Brouwer elektrotechniek in het teken van twee belangrijke internationale beurzen in november: Europort in Ahoy Rotterdam (3-6 november) gevolgd door de METSTRADE show in RAI Amsterdam 17-19 november). Zowel Europort als de METSTRADE show waren goed bezochte beurzen met ieder hun eigen ambiance en branchegerichte bezoekers.

Europort is de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw met een sterke focus op special purpose schepen, inclusief bagger-, offshore-, visserij- en constructieschepen, een markt waarin Piet Brouwer elektrotechniek zich al jaren als een gewaardeerde partner in thuis voelt. Dit jaar mocht de beurs meer dan 30.000 bezoekers verwelkomen uit meer dan 40 landen. Op de stand van Piet Brouwer elektrotechniek vonden zoals ieder jaar ontmoetingen plaats met bestaande tevreden klanten maar ook met nieuwe professionals uit deze unieke branche.

De METSTRADE show in RAI Amsterdam was dit jaar wederom de placetobe voor de internationale superjachtenbranche. Met bijna 25.000 bezoekers was deze beurs veruit de grootste show voor toeleveranciers in de jachtbouwsector. In een sfeervolle en gemoedelijke ambiance verwelkomde Piet Brouwer elektrotechniek haar steeds groter wordende internationale klantenkring op de gezellige stand in het SuperyachtPavilion. Nieuwe klanten weten steeds vaker de weg naar Piet Brouwer elektrotechniek te vinden als een gerenommeerd toeleverancier en dienstverlener binnen de jachtbouwsector.

Piet Brouwer elektrotechniek kijkt terug op twee drukbezochte en succesvolle beurzen waarop zij samen met dochteronderneming Marble Automation wederom een groeiend aantal doelgerichte professionele bezoekers mocht verwelkomen.