SY Drumbeg

Het zeiljacht  Drumbeg  (voorheen Nelson) is een moderne en stoer 42 m ( 140 ft ) luxe zeiljacht met een jachtontwerp van Dubois. Drumbeg (voorheen Nelson ) werd gebouwd met bijzonder hoog uitrustingsniveau door Vitters Shipyard in Nederland. Dit luxe zeil-superjacht is uniek in haar soort doordat zij een van de weinige zeiljachten is van deze omvang met 5 dubbele hutten en accommodatie voor 10 gasten. Drumbeg heeft een interieur met een rustige en ontspannen sfeer wat gerealiseerd wordt door gebruik te maken van minimale details in berkenhout, geborsteld roestvrij staal en geolied teak. De afwerking is zo natuurlijk mogelijk.

Het zeiljacht Drumbeg is een comfortabele jacht om mee over de wereld zeeën te cruisen, uitgerust en afgewerkt op hoog niveau. Ze is een combinatie van comfort en zeewaardigheid en heeft veel binnenruimte. Het meubilair is afgewerkt met mat gelakt berkenhout en met gekalkte berkenhout. De badkamers hebben teakhouten werkbladen met stenen wasbakken en weggewerkte verlichting.

In het voorste deel van het schip bevinden zich vier hutten voor de bemanning met een wasserij, kombuis en eetruimte voor de bemanning. Het eigenaarverblijf en nog eens vier gasten hutten bevinden zich in het achterste deel van het jacht. Deze eigenaarsuite is op twee niveaus en beschikt over een aparte kleedkamer en een sauna. Een bijzondere feature is de hal die van het achterste deel van de jacht naar het dek loopt. Er is tevens een grote salon verdeeld in een dek-salon en salon benedendeks met geweldige mogelijkheden om te loungen, te dineren en te entertainen. De dek-salon heeft er een prachtig uitzicht naar buiten.

Drumbeg ( voorheen Nelson ) heeft een interieur dat uitgewerkt werd door Dick Young Design Ltd. Het concept was om een rustige en ontspannen interieur te creëren door gebruik te maken van minimale details in berkenhout, geborsteld roestvrij staal en geolied teak. Het meubilair is afgewerkt in mat gelakt rotary cut berkenhout met gekalkte berkenhout  De schotten zijn afgewerkt met roestvrij stalen sierstrippen. De vloeren zijn gemaakt in geolied teakhout met wengé lijnen tussen de vloerdelen.

Badkamers hebben zwevende teak bladen met stenen wasbakken met hier achter weggewerkte verlichting. Ook vindt u hier Roestvrij Vola kranen en accessoires. De suite van de eigenaar bevindt zich op twee verdiepingen en beschikt over een aparte kleedkamer en een sauna.

De indeling van de hutten omvat 4 gastenverblijven en een eigenaars suite achterin gelegen en aparte bemanningsverblijven voorin het schip.

Specificaties

Lengte42,90
Breedte9,00
Diepgang4,20
Bouwjaar2004
MotorenMTU 183 12v TE72
WerfVitters Shipyard

Links