Piet Brouwer Sailing Yachts

U bent op zoek naar een elektronisch systeem voor sailing yachts? Dan bent u bij Piet Brouwer aan het juiste adres. Wij leveren de meest innovatieve en betrouwbare systemen voor sailing yachts. Wij zijn zowel gespecialiseerd in sailing yachts als in motor jachten.

Engineering

Naast het ontwerpen, leveren en aanleggen van complete turn-key installaties is het ook mogelijk om de engineering van uw sailing yachts door Piet Brouwer Elektrotechniek te laten doen. Een team van gespecialiseerde engineers staat voor u klaar om de leiding te nemen in uw project. Een goede projectbegeleiding en organisatie zullen u tijd en kosten besparen.

Perfecte navigatie & communicatie

Wij bieden u een totaalpakket inclusief navigatie en communicatie apparatuur voor uw sailing yachts. Wij zijn in staat u de beste en meest voordelige oplossingen op het gebied van deze systemen te bieden. Met onze apparatuur wordt de kans op storingen aanzienlijk kleiner. Mocht er zich dan toch eens een storing voordoen, dan staan wij voor u klaar met onze 24 uurs service, 7 dagen in de week.

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland