Audio Video systemen

Uw jacht moet een plaats van ontspanning zijn. Door te kiezen voor samenwerking met Piet Brouwer elektrotechniek kunt u er op vertrouwen, dat u gaat genieten van de beste multimedia-oplossingen voor een perfecte sfeer aan boord. Gesteund door jarenlange ervaring, kijken de technische medewerkers van Piet Brouwer elektrotechniek er naar uit om uw wensen om te zetten in alles van een basis opstelling tot het meest uitgebreide op maat gemaakte systeem.

Vandaag de dag hebben meer en meer mensen hun eigen muziek, films en foto 's altijd bij zich op hun “Smart Device” zoals een mobiele telefoon en/of tablet. Piet Brouwer elektrotechniek maakt het mogelijk dat de eigenaar en de gasten hun eigen muziek of films op het entertainment-systeem af kunnen spelen in hun hut, de salon, op het achterdek of op de fly-bridge door gebruik te maken van Airplay of Bluetooth. Flexibiliteit in de keuze hoe het entertainmentsysteem te gebruiken naast de keuze van de audio video-on-demand systemen aan boord is heel belangrijk. Gecentraliseerde HD AV-apparatuur, zoals audio en video distributie, versterkers, satellietontvangers en audio video on-demand-producten maken  apparatuur per ruimte overbodig.

De enige apparatuur geïnstalleerd per ruimte zijn de HDTV ( gaming) en ingebouwde plafond- of wandluidsprekers. Hierdoor blijft er meer ruimte in het vertrek voor andere doeleinden. Controle van het entertainment door Smart Device met bijvoorbeeld een tablet, telefoon, afstandsbediening of wandpanelen is mogelijk. In het totale entertainment plaatje, wat afhankelijk is van de wensen van de gebruiker, is de keuze van de apparatuur zeer belangrijk. Het is altijd de uitdaging om alles in te kunnen passen zonder in te boeten op de wensen of kwaliteit.

Piet Brouwer Elektrotechniek werkt alleen met de nieuwste technologieën.

Marsdiep 19
8321MC
Urk
Postbus: 140
Flevoland
Nederland