Maritime Industry Review & Beurskalender

1 juni 2016: Piet Brouwer elektrotechniek kijkt terug op een succesvolle Maritime Industry. De toonaangevende beurs voor de binnenvaart, zeevaart en visserij met meer dan 500 exposanten en ruim 15.000 bezoekers vond 24, 25 en 26 mei plaats in de Evenementenhal in Gorinchem.

De stand van Piet Brouwer elektrotechniek maakte dit jaar deel uit van het Urker Paviljoen, een samenwerkingsverband van tien bedrijven uit het cluster Urk Maritime. Piet Roskam: “ We hebben een geslaagde beurs gehad! De bezoekersaantallen waren goed en we hebben zowel bestaande als nieuwe contacten mogen verwelkomen waarmee we goede, open gesprekken hebben gevoerd. Ondanks dat er een terugloop in het aantal nieuwbouworders voor de scheepsbouw merkbaar is, wordt dit goed opgevangen door specials en reparatieklussen.” Piet Brouwer elektrotechniek wil alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun interesse en komst naar Maritime Industry Gorinchem.

Beurskalender

De komende maanden zijn Piet Brouwer elektrotechniek en dochteronderneming Marble Automation te vinden op verschillende beurzen in het binnen- en buitenland.

Marble Automation 6 – 9 september 2016 Standnummer: B7-637 
Hamburg Messe und Congress GmbH, Hamburg, Duitsland 
www.smm-hamburg.com

Monaco Yacht Show

Piet Brouwer elektrotechniek & Marble Automation 28 september – 1 oktober 2016 
Port Hercules, Monaco www.monacoyachtshow.com


Holland Fisheries Event

Piet Brouwer elektrotechniek & Marble Automation 7 – 8 oktober 2016 
Standnummer Piet Brouwer elektrotechniek: D27
 Standnummer Marble Automation: D32 De Koningshof Party & Events, Urk www.holland-fisheries.nl

METSTRADE show

Piet Brouwer elektrotechniek 15 – 17 november 2016
Standnummer: 11.511
 RAI Amsterdam 
www.metstrade.com