Nieuwbouw Schiava Horeca Groothandel

Piet Brouwer Elektrotechniek heeft een mooie klus langs de A7 net voor de stad Groningen onder handen: de realisatie van de elektrische installaties in de nieuwbouw van Schiava Horeca Groothandel voor de Brouwer Group. Deze groothandel levert originele Italiaanse producten aan de horeca waardoor je bij verschillende Italiaanse restaurants producten als tomaten, kazen en pasta rechtstreeks uit Italië op je bord krijgt.

Naast de magazijnen voor droge producten worden er ook een koel- en vriescel gebouwd voor de bederfelijke waren. De kantine van het kantoorpand wordt uitgevoerd als experience center. Hier worden kookdemonstraties gegeven door Italiaanse top koks met de verschillende Italiaanse producten die Schiava levert.

Piet Brouwer Elektrotechniek verzorgt naast de gehele elektrotechnische installatie van de nieuwbouw ook de laadpalen voor de auto’s en de inbraak- en ontruimingsinstallatie.

De monteurs van Piet Brouwer Elektrotechniek, onder leiding van Hendrik Loosman en Pieter Ras, kijken er naar uit om zich bij de eerste demonstraties van de top koks op te werpen als proefkonijn. Alles moet natuurlijk tot in de puntjes worden getest en de smakelijke resultaten worden beoordeeld.